Over mijn zorgmanager

Over mijn zorgmanager

Ik help met MijN zorgmanager met veel plezier organisaties die zich bezighouden met zorg en hulp bij al hun vraagstukken. Wie krijg je binnen jouw organisatie? Ik ben sociaal, laagdrempelig (altijd in voor een grapje), slagvaardig en tegelijkertijd niet bang om te zeggen waar het op staat. Ik ga resultaatgericht te werk en zet binnen het geheel haalbare doelstellingen uiteen. Ik ben iemand die graag out of the box denkt, moeilijkheden niet uit de weg gaat en waar nodig buiten geijkte paden wandelt om het beste resultaat te behalen. Open communicatie en transparantie zie ik hiervoor als noodzakelijk.

Het is mijn overtuiging dat een veilige “aanspreekcultuur” een organisatie echt verder kan helpen.

Ik ben eerlijk en direct: what you see is what you get. Daarnaast stuur ik op basis van cijfers en resultaten en ben ik besluitvaardig. Door mijn ruime ervaring en verschillende opleidingen en trainingen ben ik in staat om zaken snel eigen te maken en door te dringen tot de kern.

Eén van de belangrijkste en waardevolste aspecten van het werk vind ik dat mensen in een organisatie zich gehoord en gezien voelen en op de meest passende plek en in de juiste functie, hun talenten kunnen aanspreken en ontwikkelen.

Een organisatie naar een hoger niveau tillen doe ik niet alleen, maar samen met de medewerkers. Ik heb oog voor de individuele mens en kan verbindingen tot stand brengen. Een goede werksfeer en verbinding tussen mensen stimuleert een gezamenlijk resultaat en het o zo belangrijke werkplezier!

Hup die hakken uit het zand, we moeten het samen doen!

"Met mijn eigen onderneming help ik met veel plezier organisaties die zich bezighouden met zorg en hulp, bij hun vraagstukken."

Met mijn ruime ervaring op zak als manager help ik nu, met mijn eigen onderneming MijN zorgmanager, met veel plezier organisaties die zich bezighouden met zorg en hulp. Mijn roots liggen in de Jeugdzorg. Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening begeleidde ik jongeren met gedragsproblemen. Al snel zag ik dat ik vanuit een leidinggevende functie meer invloed kon uitoefenen op de kwaliteit van de zorgverlening. Ik volgde een managementopleiding en ging aan de slag als manager in de Jeugdzorg en bij gemeentes.

Ik houd ervan om uitdagingen aan te gaan, kansen te ontdekken en deze tot een succes te maken.

Waarde toevoegen is wat mij drijft!

"Hup die hakken uit het zand,
we moeten het samen doen!"

Waaraan herken je mijn manier van werken:

Doelgericht

Ik ga voor zichtbare resultaten.

Transparant

What you see is what you get. Als er iets speelt, gooi ik het op tafel.

Energiek

Ik ben optimistisch en houd van gezelligheid en humor.

Coachend

Ik kijk graag met medewerkers waar zij gelukkig van worden en hoe zij hun kwaliteiten zo optimaal mogelijk kunnen inzetten.

Creatief

Ik bedenk creatieve oplossingen en lever graag maatwerk. Ik kijk naar de mogelijkheden die er zijn.

Klaar om samen aan de slag te gaan?